Hotel partycentrum De Drie Dorpen

Hotel partycentrum De Drie Dorpen DonkeyCarrot Sales & Rentals

Bed & breakfast-Partycentrum De Drie Dorpen in Ankeveen ligt aan de rand van ‘t Gooi in een prachtige natuurlijke omgeving. U vindt er unieke landgoederen en buitenverblijven, uitgestrekte natuurgebieden met bossen, heidevelden en plassen en veel wandel- en fietspaden. B&B-Partycentrum De Drie Dorpen, een smaakvol ingericht en gezellig restaurant, ligt werkelijk op een top locatie en is bijzonder geschikt voor het vieren van bijvoorbeeld een familieweekend, familiefeest, vriendenweekend, bruiloft, jubileum of congres. De gemoedelijke en ongedwongen sfeer in combinatie met de prima prijs- en kwaliteitsverhouding maken iedere gelegenheid tot een feest.

De omgeving.
In de nabije omgeving vindt u het bekende trekvogelpad en het Floris de Vijfde pad, alsmede de Loosdrechtse-, Kortenhoefse- en Ankeveense Plassen. Amsterdam en Utrecht liggen binnen een straal van 30 kilometer terwijl Hilversum met het bekende winkelcentrum “Hilvertshof” binnen 10 minuten te bereiken is. Of het nu mooi weer is of niet, u zult zich in deze omgeving altijd goed kunnen vermaken!

Onze faciliteiten.
B&B-Partycentrum De Drie Dorpen beschikt over een hotel met 10 ruime tweepersoonskamers en een bruidssuite. Verder is er een restaurant voor 70 personen en een hotelbar voor 50 personen. Daarnaast is er een zaal voor 100 personen, een zaal voor 150 personen en een grote zaal voor 300 personen. De totale capaciteit is geschikt voor maar liefst 650 personen, wat uniek is voor ’t Gooi en de hele regio.

Meer informatie of prijsopgave?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een prijsopgave? Bel of mail ons.
Wij zijn u graag van dienst!

Would you like to read more blogs and news? Go to the Blog page.

Hotel partycentrum De Drie Dorpen DonkeyCarrot Sales & Rentals

Search advertisement Search advertisement - DonkeyCarrot Sales & Rentals

Visit our sponsors

Follow us<span>on social media</span> - DonkeyCarrot Sales & Rentals